Skolavslutning

Igår hade vi skolavslutning och det var nog den sista gången som jag någonsin träffade hela klassen. Eftersom jag går tvåan nu så kommer de ju inte finnas kvar på skolan då jag kommer tillbaka till Sverige. Det var lite halv deppigt. Jag hade, och har fortfarande, inte riktigt kunna fatta att detta var den slutliga träffen.  Aja, allting kommer ändå så småningom till sitt slut. Men fick mysiga farväl kramar och snälla ord utav alla. Kommer ju träffa många på sommaren, men aldrig allihop tillsammans igen. Håller tummarna att jag hinner hem till deras student!

Efter skolavslutningen åkte jag o grabbarna till en bar o kollade på Sverige-Ukraina. Ibland är det skönt o vara 18! Är dock 12 på mitt legg så det kanske är dags o förnya det! Sen så åkte vi till Djurgården där flera från skolan var och firade avslutningen. Trevlig dag!

Jag slänger in en bild också, blir alltid mycket roligare att läsa bloggar med bilder. Aja här är en skojsig spexxig bild på vår klass för det är den enda klassbilden jag har!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0