Tillbaka från Finland!

Heejsan! Nu har jag kommit hem från finland. Jag har haft det superbra där, som vanligt, och nu tänkte jag lägga upp lite bilder. Det kanske är en så kallad "bildbomb",som de stora bloggarna brukar uttrycka det!

Här är det finska huset! Stor gräsmatta. Många svettiga timmar för att klippa den!


Farmor.


Isoäiti, som finländarna säger.


Knas.


Pappa o syster.


Blomfluga!


Lite svårt o se men det är en fiskmås som sitter i granen.
Fiskmåsar brukar inte sitta i träd så den var verkligen extraodinär!


En random gubbe som jag tog kort på ur bilen. Han blev allt lite paff av o bli tagen på en surprise bild!


Här äter vi frukost.
Haha förresten så vet jag inte ens om man brukar kommentera bilderna man lägger upp.. aja!


Släktingar.


hehehe
Jobbade hela dagarna.


Blåvinge.


Pion, finaste blomman!


Jungfru Marie hand, en vild orkidé. Mycket fin o rätt så sällsynt.

Och så sista bilden, två kor.

MUUUUU
Åker till Finland

Hej och hejdå! Imorgon åker jag till Finland och ska vara i min farmors stuga i två veckor. Vi har inget internet så jag kommer förmodligen inte kunna blogga. Kommer såklart ha mobilen på ifall jag får ett samtal om värdfamilj av Explorius!
 
På dagarna kommer jag hålla på i trädgården, cykla, träna, träffa någon släkting och bara vara med familjen. Och så kommer jag bada bastu såklart! Kommer bli tjock nu. Farmödrar alltid ska proppa i en massa bullar haha. Men det är ju så gott!
Här bor vi! Får väll ta fler bilder då jag är där.
Men hejdå för ett litet tag då! :)

Svar på kommentar!

Alltid velat skriva denna rubrik!

Postat av: Helena
Har du fått önskat något ställe att åka till eller kan de placera dig vart som helst? Vilken organisation åker du med? Hoppas du får ett superbra år i usa för det ska jag också ha! :)

Svar: Hej min första läsare med en fråga! Jag åker med Explorius o jag har inte gjort något delstatsval så jag kan bli placerad var som helst. Det känns väldigt spännande att inte ha någon aning om vart jag ska hamna och jag tycker verkligen att alla delstater verkar super!

Slår till stort - Bankkort!

Hej! Ursäkta min fula rubrik på rim.
Ojj jag har visst haft hela 8st läsare per dag nu! Får se till att uppdatera bättre. Vet bara inte riktigt vad jag ska skriva om. Hade tänk att bara hålla det USA relaterat tills jag åker men kan ju slänga in ett par vardagliga inlägg också om någon vill!

Imorgon ska jag och min lillasyster Vendela se på The Amazing Spider Man! Tagga tagga! Men jag ska också försöka hinna uppgradera mitt ungdoms Nordeakort till vuxenkortet. (Yay jag är vuxen!)

Då jag är i USA ska jag ha Ica bankens ungdomskort, för den har gratis uttag över hela världen. Och sen ska jag ha mitt Nordea kort så jag kan betala med kort ibland men också köpa saker från internet. Här är en vacker bild på korten.


RSS 2.0