Väntan på placering

Jag åker till USA inom 2månader och jag har fortfarande inte fått placering eller familj. Jag får alltid frågan om jag vet vart jag ska men det har jag ingen aning om än! Det är många andra utbytesstudenter som är aningen hysteriska över att inte fått placering ännu men jag är inte så nervös över det som dem är. Det enda som är jobbigt med att inte ha placering är att sommaren blir svår att planera. Jag vet inte när jag ska till ambassaden och jag vet inte när jag lämnar Sverige, så därför bör man alltid vara beredd och man kan inte planera resor i slutet av sommaren.
Jag hade tänkt se Owl City i Köpenhamn i slutet av sommaren men det blir nog inte av pga att jag inte vet när jag ska åka..

Här är jag o Adam (Owl City) då han var i Stockholm!


Skolavslutning

Igår hade vi skolavslutning och det var nog den sista gången som jag någonsin träffade hela klassen. Eftersom jag går tvåan nu så kommer de ju inte finnas kvar på skolan då jag kommer tillbaka till Sverige. Det var lite halv deppigt. Jag hade, och har fortfarande, inte riktigt kunna fatta att detta var den slutliga träffen.  Aja, allting kommer ändå så småningom till sitt slut. Men fick mysiga farväl kramar och snälla ord utav alla. Kommer ju träffa många på sommaren, men aldrig allihop tillsammans igen. Håller tummarna att jag hinner hem till deras student!

Efter skolavslutningen åkte jag o grabbarna till en bar o kollade på Sverige-Ukraina. Ibland är det skönt o vara 18! Är dock 12 på mitt legg så det kanske är dags o förnya det! Sen så åkte vi till Djurgården där flera från skolan var och firade avslutningen. Trevlig dag!

Jag slänger in en bild också, blir alltid mycket roligare att läsa bloggar med bilder. Aja här är en skojsig spexxig bild på vår klass för det är den enda klassbilden jag har!


RSS 2.0