Hejdå värdfamiljen!

Jag har inte bloggat eftersom jag varit i en svår process med att byta värdfamilj. På torsdag flyttar jag till min nya värdfamilj. Min nuvarande familj fick nyss reda på att jag ska flytta och stämningen är så spänd så jag tror jag kommer dö! De är inte glada av att höra detta.. Men allt kommer bli underbart då jag bytt familj!


Jag ska bo med Jordan, killen i grönt!


Han har ett eget hemma gym där vi tränat. Nu ska jag bli lika biff som en amerikansk köttbit!

Saker jag gjort!

Jag har gjort flera saker jag inte haft tid att skriva om så jag kan kanske göra det nu.

Dagen efter teater resan så träffade jag några vänner och vi gick till en Haunted Cornmaze. Dvs, en läskig halloween labyrint! Det var riktigt kusligt och jag var så himla rädd! Halloween är så stort här och alla älskar att bli skrämda. Det finns många spökhus och vissa är så läskiga så om man lyckas klara hela spökhuset utan att ge upp så får man pengarna tillbaka. Inte många som klarar!

Såhär ser en haunted cornmaze ut i alla fall. Det kommer ruggiga typer som hoppar ut ur majsen och jagar en! Inget jag vill göra igen direkt. haha!


Cornmaze crew.


Sedan åkte jag, Sage och Brittney och lät mig prova lite mat ställen jag ej ännu testat. Ett friterat fisk ställe och en restaurang som serverar mini-hamburgare. Supersmå! man köper typ 15st. Jag gillade inte något av de ställena men det var kul ändå!
Amerikanare har drive-through till allt. Till och med till banken!
 
Dagen efter det så åkte jag med Philip till ett amerikanskt bröllop. Det var väldigt vackert och kärleksfullt. Är väldigt tacksam att jag fick komma med fastän jag ej kände de som gifte sig.
Kyrkan!


Bröllopet var mellan två youth pastors (präster har fokus på ungdomsgrupper). Det var mycket folk och området där de gifte sig var underbart. Det var ett college som heter Lee och detta var skolans kyrka. De som gifte sig hade båda gått på denna skola och Philip vill gå här efter high school. Vore inte så pjåkigt att plugga här.

Höst + College!


Superduperheta.Vi åt kanderade äpplen. Måste ju ha lite vitaminer från frukt!


Kyrkan då natten nalkas. Oj va fint språk jag har!


tjoho!

 

Drama Trip!

"Fredrik du styrketränar, skådespelar och har en dialekt. Du kommer vara nästa Arnold Schwarzenegger om ett litet tag" haha!
 

Jag och Philip! Och friterad broccoli. Lite nyttig ska man va!
 
Jag har ju drama i skolan som ämne. Det är väldigt kul och alla i lektionen är himla sköna. Vår skola har bra skådespelare och på vår tävling vann vi många priser. Nästa pjäs, Tarzan, kommer att spelas för skolan i våren och den ska jag försöka vara med på. Hoppas jag klarar av o spela apa eller något liknande.


Jag, philip och Troy på drama lektion! Vi är biff.

 
Under teaterresan så gick vi till en dyr fisk restaurang för att fira. Alla gick med på att gå dit bara för min skull! Så snällt! Vår lärare betalade dessutom allt. hehehe. Egentligen hade jag ej fått komma med på denna utflykt, jag var ju inte ens med på pjäsen de spelade.. Men som utbytesstudent kan man charma till sig en del förmåner ;)

Mammuten blev fet och dog

Änltigen kan jag skriva igen. Dessa oaktiva dagar har varit orsakade pga flyttning. Vi har flyttat till ett nytt hus och nu bor även vår mormor med oss. Huset är både större, finare och närmare skolan. Innan så bodde vi i en ” Trailer house ”, dvs en tjusig husvagn typ.  Jag hade inget emot att bo där men vårt nya hus gillar jag mycket mer, det är skönt att bo närmare skolan. Det bodde en del white-trash folk i vårt förredetta område men i vårt nya område har vi istället ponny hästar som grannar. Det är mycket trevligare!

Skolan rullar på härligt. Dagarna blir lite mera vardag men jag är fortfarande lite kändisaktig. Det händer då och då att folk vill ta bild med mig och att de jag inte träffat innan blir glada av o äntligen prata med mig. Jag anstränger mig för att vara utåt och det hjälper mig mycket till att få vänner. Min spanska ”värdkusin” är blyg och inte utåt så hon har det svårare än vad jag har det.

Jag hoppas hinna skriva några inlägg idag som jag kan lägga upp i veckan. Jag måste dock hinna jogga idag för jag har ätit så väldans mycket onyttig mat. Usch. Det är svårt att hålla sig till att äta hälsosamt här! Jag har ätit som en tjock mammut de senaste dagarna. Och ni vet alla hur det gick med mammutarna. De dog ut. hahaha. Kommer komma hem fetare än en fet Bert Karlsson utklädd till en fet jultomte ridandes på en fet julegris.

 

Pizza!


Mycket Pizza


Frukost


Friterad Burito Taco Cheesecake såklart.


Mexikansk mat o vänner!


Hotdog. Så överpackad som det går!


Friterad Snickers choklad och friterad Oreo Cookie!

inaktiv kollektiv

Heej! Jag vet inte äns vad min rubrik betyder men det rimmar iaf.

Jag har inte tid o skriva nu men då jag kommer hem från skolan ska jag nog göra det!
 
 BRB

Allt är underbart i USA men har inte haft tid att skriva så mycket om det. Mitt schema är alltid fullproppat med planer och det är alltid folk som vill göra saker med mig just nu. Fotbollen bidrar också till att jag kommer hem sent och utmattad. Men allt eftersom så kommer jag blogga mera.

Då jag har tid ska jag skriva bl.a dessa ämnen: Familjen, akademisk nivå på high school, high school spirit, high school drama, religion, hur det ser ut här, syndiga, de olika gängen i skolan, dumma frågor.

Denna helg ska jag nämligen åka till den stora staden Atlanta och gå på ett nöjesfält! Det kommer bli jättekul! Jag är inte tillbaka förens på måndag men då kommer jag tillbaka med bilder osv!
  

Musiken

Får alltid frågan av mina kära amerikanare vad vi lyssnar på för musik i Sverige. Jag tänkte bolla om frågan och berätta för mina kära svenskar vad vi lyssnar på för musik I Amerika!

Eftersom att jag bor på landet så är såklart country musiken stor. Varje dag jag och Kolton åker i vår pickup truck till skolan så har vi alltid på hög country musik. Alla jag pratat med gillar Country. Jag hade inte riktigt hört det så mycket innan jag kom hit men nu är jag en riktig kämpe inom genren. Jag gillar denna musik mycket!

Rap och hiphop är också väldigt populärt. Innan varje träning i omklädningsrummet så sätter vi på rap på hög volym. Jag tycker inte riktigt om den rapp stilen de lyssnar på men jag tror jag kommer lära mig göra det allt eftersom.

Här har ju varenda en bil från att de fyllt 16. Så vid skolparkeringen hör man alltid musik från bilarna man går förbi och det är lite raggar style över det hela. Åka runt och pumpa bas medans man står och väntar vid rödljuset exempelvis. haha. Mina vänner har lagt ner mycket pengar på att få så mycket bas som möjligt. Jag trodde jag gillade bas tills jag upplevde detta. Det är så hög bas så att man inte hör något annat i låten, men det är kul!

Det är även mycket fler konserter häromkring än vad det är i Sverige så jag kommer nog gå på några spelningar hära. Det är mycket billigare konserter här än hemma så det är skönt. Personer jag känner köper ofta sin musik från itunes eller liknande. Nerladdning är mycket mera olagligt här än vad det är i Sverige och jag har hört om några som blivit tillsagda av polisen pga det lilla de laddat ned.

Men jag får i alla fall alltid frågan vad vi lyssnar på för musik. De tycker alla att det är så konstigt att vi lyssnar på engelsk musik men däremot inte har engelska som språk.
 
 
Ett par av mina närmaste vänner i skolan.Willy,Clay och Jordan.
Och den enda svarta i vår skolan på 900, Spencer i bakrunden.
Han är så himla skön!
 

Roligaste lunch gänget. Sån tur att jag satte mig med dem första dagen!
 
 RSS 2.0