Tarzan Musical

Hej mina vänner!

Jag har nyligen gått på audition till skolans musikal som i år kommer vara Tarzan! Man fick sjunga, dansa och läsa repliker inför direktörerna. Min audition gick väll helt okej. Jag blir glad vilken roll jag än får! Så länge jag kommer få stå på scen är jag nöjd. Det kommer vara en underbar upplevelse att vara med om detta!

l

Too hot

Vi som är Stud Muffins är skolans kungar.
Snygga och coola är vi ju dessutom.
 

DUCK CLOCK

Denna klocka gav jag som present till min vän Clay. Det är en ful klocka.
Hawaii

På onsdag åker jag till Hawaii! Jag är så taggad!

Som min hunk vän Tobias sade, "För du om någon behöver ju en semester". Hela mitt amerikanska liv är en enda stor skön semester. Denna resa kommer göra mitt underbara liv ännu underbarare. Ibland tror jag att jag drömmer.

Det är en resa för utbytesstudenter. Jag kommer träffa flera personer som alla befinner sig på samma amerikanska äventyr. Vi kommer snorkla, surfa, sola, bad och säga Aloha. Jag kommer att spendera en vecka där med min svenska utbytesstudent vän Anton från Illinois. Jag saknar den rackaren jag mötte I New York. Vi kommer ha vår livs vecka på Waikiki Beach!

På stranden vill jag ej se ut som denna tjocka amerikan jag blivit. Dags att sluta blogga och träna lite istället! Snipp snapp slut!


Snow Day

I den underbara södern av Amerikatt är vi väldigt nojjiga över snö och kyla. På vädret varnade de oss om att det fanns en liten risk för någon millimeters snö. Då blev det full fart på alla och nu är skolan stängd! Det är väldigt underhållande att se hur folket här reagerar på kallt väder. Tänka sig om det vore såhär i Sverige. Vi hade varit borta från skolan i 6 månader! Tjoho!

Tyvärr så kom det inte någon snö. Det var bara lite kallt. Men skönt är det ändå att vara hemma ifrån skolan! Jag och mitt gäng, Stud Muffin Buff Guy Society, kommer förmodligen hitta på något skoj. Kanske gymma, kanske spela tv spel, men med stor sannolikhet kommer vi äta något smarrigt och fettigt så vi blir tjocka! Livet är allt bra ibland!

Jag o Philip <3aningen omtyckt

Jag tänkte skriva lite om populäriteten jag lyckligt lottat fått genom att vara utbytesstudent.

(OBS! Alla ni som läser denna blogg och är blivande utbytesstudenter, var beredda på att alla har inte lika stor tur som jag. Jag har inte hört om någon som har varit i närheten av den perfektion jag upplevt. Många gråter varje kväll, folk bryr sig inte om dem, de vill bara hem osv. Det har inte bara med skolan man hamnar på att göra. Du måste själv våga öppna dig för alla och låta folk få höra om vem du är. Den andra utbytesstudenten på min skola har inte alls blivit lika populär som jag. )

Att vara utbytesstudent gör dig genast 10x snyggare, 10x roligare, 10x charmigare och 10x mer älskad.  Alla i skolan vill vara min vän och alla vet vem jag är. Då jag går runt i skolan hälsar alla på mig, och då jag går in i olika klassrum för ärenden så stannar alltid klasserna upp av att se mig. Jag är en kändis och det är underbart. Det som är galet är att jag är inte bara känd i min egen skola, utan även i skolorna runtomkring är jag känd. Min vän sa att hennes kompisar alltid frågar henne om mig då de ses! Hennes vänner går i ett annat high school och jag har inte ens träffat någon därifrån! Folk från olika high scools addar mig på facebook, och jag har inte en susning om hur de vet vem jag är. Men även folk från middle school (högstadiet) har addat mig på facebook och pratar om mig i deras umgängeskretsar. Till och med College människor skriver till mig. Jag besökte ju ett college en dag och alla vill verkligen att jag ska komma tillbaka och studera med dem!

Jag skulle kunna få vilken tjej som helst i skolan. Eftersom att jag är utbytesstudent blir jag mycket snyggare än vad jag någonsin skulle kunna vara. Jag får alltid höra att jag är så attraktiv och de har gått rykten i min skola att jag jobbar som modell i Sverige, haha!

Då hela läktaren till amerikanska fotbolls matcherna skrek mitt namn och då folk skrek efter mig då jag o philip sjöng inför skolan är en populäritet många aldrig kommer få uppleva.

Varje dag kommer elever fram till mig och säger att jag inte får lämna landet. Jag är väldigt älskad och ingen vill att jag ska åka hem. Jag vill såklart inte heller åka hem. Det kommer vara en chock att komma hem och lämna all populäritet bakom sig för all framtid. Jag älskar mitt liv så mycket just nu.

 

 
 

kul jul ful filur

Hej allesammans! Vi har varit utan internet nu på jullovet så det har inte blivit mycket till att blogga. Jullovet har varit underbart. Jag har tränat mycket och försöker att komma i form igen. He he he..

Amerikansk jul var mycket olik från våran jul. Man äter exempelvis kalkon och så kollar man på en jul parad från Disneyland. Ingen Kalle anka och inte heller någon sill. Jag fick tre (!) par pyjamas byxor i julklapp. Jag vet inte hur detta hände för jag ville knappt ha det, men det var kul i alla fall! I sista minut lyckades jag hitta presenter till min värdfamilj och det var tur det! Jag vandrade omkring i vårt lokala köpcentrum och folk kom från tomma intet fram till mig och gav mig tips. Jag fick många komplimanger från julshowen jag uppträde dessutom!  Jag hade ingen aning om vilka hälften var av de som snackade med mig, Men de visste alla vem jag var i alla fall! Juletips är ändå alltid välkommna, oavsett om jag ej känner personerna!

Nyår var inte alls stort i USA. Inga fyrverkerier o inget firande knappt. Vi såg på star wars hela familjen och så åt vi mat som symboliserade olika framgångar för det uppkommande året. (Bönor gav en tur, osv). Alla amerikanare ser varje nyår på Live TV från Times Square i new york där året räknas in. Trevligt trevligt.

haha, dessutom så fick jag en bibel i julklapp. Jo man tackar o bockar!  Min familj är väldigt kristen, och det är väldigt trivsamt. Mer omtänksamma personer går det inte att hitta!

Jag ska försöka få tag i lite bilder då min värdsyster ger mig hennes kamera som hon tog julebilder med. Så vi blir tyvärr utan bilder.

Många utbytesstudenter längtar hem mer än någonsin under juletiden men jag har inte haft hemlängtan en endaste gång sedan jag kom hit. Mitt liv här är så perfekt och jag vill aldrig att det ska ta slut.


PS. EN NATT SÅ TIPPADE VÅR JULGRAN ÖVER OCH ALLA DEKORATIONER GICK SÖNDER!


RSS 2.0